Headerbild

Kategorier

SLJSF Field Target träningsrunda den 26 juli

2014-08-07 i Allmänt

Det var ett litet men tappert gäng som utövade tropisk FT träningsrunda! Vi måste ju vara förberedda på alla sorters klimat. Tankarna på vinterskytte var riktigt angenäma just denna dag! Bra jobbat skyttevänner, vilken uthållighet!

Vilket är det självklara utflyktsmålet en semesterdag i juli, 30 grader och strålande sol, i princip vindstilla? Jo, självklart SLJSF och Field Target träningsrunda!

SLJSF_140726_FTrunda_cissi

Härliga skugga, det var en hel del spännande ljusförhållanden denna dag, inklusive mirage! Även rena hägringar förekom .. i slutet av banan!

SLJSF_140726_FTrunda

Man tackar inte nej till ett naturligt ryggstöd! Bilden illustrerar skytteställning sittande med myror vilket kräver fullständig uppmärksamhet.

SLJSF_140726_Ftrunda_daniel_ståendeBelöningen är stor och direkt när man klipper båda målen stående, det bortre målet står på 25 meter. En annan erfarenhet som drogs på denna banan var att grenar som inte syns i kikarsiktet ändå kan vara i vägen för kulan, tricky!

Som vanligt är det toppen att gå en runda med klubbkamraterna. Man lär sig av varandra hela tiden och har trevligt tillsammans, mer sånt här!

Nästa Field Target evenemang är träningen på fallmål och silhoutter den 9 augusti. Ni som ännu inte kommit ut och testat, ta bössorna och kom ut. Vi börjar kl. 09.00 och kör till 14.00. Ingen anmälan  behövs!